Vorige
Volgende

On Site Support

G.SNEL verzorgt bij verschillende opdrachtgevers het zogenaamde "On Site Support". Onze medewerkers ondersteunen dan onze opdrachtgevers in de fysieke uitvoering van logistieke diensten. De ondersteuning kan variëren van het lossen en verdelen van containers tot orderpicking van artikelen bij de desbetreffende opdrachtgever. Omdat we met een vast team van medewerkers kunnen werken blijft de kennis in huis en heeft dat veelal voordeel op uitzendkrachten die anders ingehuurd moeten worden. In sommige gevallen heeft G.SNEL zelfs heftrucks, reachtrucks en orderpicktrucks op locaties bij opdrachtgevers staan. Ook hebben we bij opdrachtgevers planners uitgezet die al dan niet dedicated transport inplannen op de meest efficiënte manier.

Waar G.SNEL ook vaak ondersteuning mee biedt is het stationeren van trailers bij opdrachtgevers. Soms kan het heel praktisch zijn om een wisseltrailer te plaatsen wanneer er bijvoorbeeld ruimte gebrek is of er buiten werktijden opgehaald moet worden.

Tenslotte ondersteunen we met enige regelmaat onze opdrachtgevers in vraagstukken over hun eigen logistiek. Adviezen kunnen variëren van magazijninrichting, heftrucktype-keuze tot warehouse management software. Ons team vindt het eigenlijk best leuk om haar ervaringen met opdrachtgevers en soms afleveringsadressen te delen om zo tot een optimale goederenstroom te komen.

Highlights