Vorige
Volgende

Value Added Services (VAS)

Regelmatig worden er voor opdrachtgevers zogenaamde VAS activiteiten uitgevoerd. VAS staat in de logistiek voor Value Added Services wat betekent dat we als G.SNEL zijnde op locatie waar uw voorraad ligt werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder dat we met pallets hoeven te slepen. Voordeel is dan dat er veel transportkosten naar een eventueel verwerkingsbedrijf bespaard kunnen worden. Bovendien kunnen de ingrediënten precies op maat worden gepakt en eventuele overschotten meteen weer terug gedaan worden in de voorraad.

De VAS werkzaamheden kunnen verschillen van het eenvoudig etiketteren van een product tot het bouwen van complexe displays die in de winkels komen te staan. Ook worden er kwaliteitscontroles gedaan op producten en eventuele toevoegingen gedaan. Een sterk opkomende dienst is het voorprijzen van producten voordat deze de winkels in gaan. Steeds meer organisaties willen hun artikelen kant en klaar in de winkel aangeleverd hebben.

Bij grote acties werkt G.SNEL veelal samen met de Sluis Groep in Woerden. De Sluis-groep is een werkplaats en reïntegratie-bedrijf voor medewerkers met een beperking. Door detachering van deze medewerkers bij G.SNEL hoeven wij niet onnodig met uw producten te sjouwen.

 

Highlights