Vorige
Volgende

Warehousing

In Woerden beschikt G.SNEL over verschillende warehouses met een opslagcapaciteit van ruim 50.000 pallets op een terrein van 80.000 m2. Daarnaast is er een groot logistiek centrum waar de crossdock- en containerverdelingen plaatsvinden.

De gebouwen zijn goed geïsoleerd en op levensmiddelenniveau gecertificeerd. De palletstellingen kunnen pallets bevatten met uiteenlopende hoogtes. Alle gebouwen zijn voorzien van brandmeld-installaties en voorzien van temperatuurregistratie. Trailers en bakwagens worden geladen via laaddocks terwijl er op maaiveld niveau geladen kan worden.

Alle locaties in het warehouse worden herkend met een barcode. Goederen worden ook voorzien van barcodelabels, desgewenst met een SSCC-label. Elke handeling zoals ontvangst, picking, verzendingsgereed maken en belading, wordt gescand om later een track & trace mogelijk te maken. Opdrachtgevers kunnen via internet real-time meekijken in ons systeem.

Orderpicking is mogelijk vanaf consumenteneenheden tot hele colli, per laag of per pallet. Alle handelingen worden gescand waardoor de foutenkans miniem is. Onmiddellijk na het afsluiten van een order ontvangt de opdrachtgever desgewenst een mailbericht. Het systeem van G.SNEL verzorgt een pakbon (per pallet) en er wordt een CMR opgesteld met uw eigen logo erop.

Naast de basisdiensten in een warehouse levert G.SNEL nog een reeks aan Value Added Services. Deze aanvullende diensten bestaan uit bijvoorbeeld orderpicken van consumenteneenheden, beprijzen van artikelen, ompakken en etiketteren, uitvoering van kwaliteitscontroles, displays bouwen en nog veel meer.

Ook bieden wij een Accijns Vrije opslag (Bonded Warehousing) aan. Bij het importeren van goederen vanuit landen buiten de EU moet er invoerrechten en BTW betaald worden. In ons magazijn is het mogelijk om de goederen op te slaan in het douane-entrepot voor onbepaalde tijd. Tijdens deze periode zijn geen invoerrechten of BTW verschuldigd. Pas als u de goederen verkoopt betaald u de invoerrechten en BTW. Voor export buiten de EU wordt de betaling geheel uitgesteld en hoeft er pas in het land van bestemming betaald te worden.

Highlights