Vorige
Volgende

Onze focus

G.SNEL focust zich op de retail-branche voor wat betreft distributie en warehousing. De retail kenmerkt zich vooral door snelheid, kwetsbare producten en complexe afleveringsadressen. De omgang met deze kenmerken zit in het bloed van de medewerkers van G.SNEL. De snelheid wordt met name bereikt door de werkzaamheden in de avond en ’s nachts te laten plaatsvinden. Desgewenst werken we in de piektijden in het weekend ook door. Ons motto ‘Het werk is pas klaar als het allemaal af is’.

De retail kent ook kwetsbare producten zoals glas en aardewerk. Ook planten met hun temperatuurgevoeligheid en in diervoeding in zakgoed die bijna altijd oversteken. Langgoed en andere overstekende goederen vragen meestal een heel speciale behandeling.

Bij de afleveringen kenmerkt de retail zich door de vaak complexe afleveringsadressen. Moeilijk bereikbaar en met wisselende openingstijden. Als distributiespecialist zijn wij hierop ingewerkt. De chauffeurs hebben allemaal een elektrische pallettruck bij zich en kunnen eventueel ook bij langere afstanden door winkelgebieden heen bezorgen.

De aflevering in de retail vraagt vaak nog iets meer dan een distributiecentrum. Een pallet past soms niet eens door een deur en vaak is er de vraag om de pallets op een speciale plaats neer te zetten. Allemaal voorkomende werkzaamheden in de retail-distributie waarmee G.SNEL u graag van dienst is.

Referenties

G.SNEL verstrekt u graag referenties van onze opdrachtgevers en afleveringsadressen. Voor een overzicht van onze referenties kunt u contact opnemen met onze afdeling Commercie die deze graag aan u verstrekt.

Retailers waar G.SNEL exclusief voor werkt zijn o.a. Technsiche Unie, Bijenkorf, V&D, MAKRO, Metro en ANWB. Daarnaast ketens als Groenrijk/GRS, Intratuin, Blokker, Ranzijn, etc. Wij vertellen u graag meer over onze ervaringen en de diensten die we kunnen leveren.