Vorige
Volgende

Onze logistieke diensten

Vanuit Woerden en Venlo voert G.SNEL verschillende logistieke diensten uit. Naast de fijnmazige en stedelijke distributie doen wij ook steeds meer consumentenleveringen voor webshops. Een nachtelijk distributienetwerk dat haar aansluiting heeft op de distributie overdag, waarbij de trekker niet stilstaat. Uiteraard verzorgen wij ook de Full Truck Loads maar ook het plantenvervoer, vervoer van lang-goed, ADR en beurslogistiek - met speciale medewerkers die helpen bij de standbouw. We hebben trailers in de maten 25,25 meter (LZV) en 13,60 meter. De citytrailers in 10,70 meter en 8,70 meter en de bakwagens met lengte van 7,20 meter. Allen uitgevoerd met hydraulische laadkleppen, lift- en stuur-as en een elektrische pallettruck aan boord. Voor lang-goed zijn er ook trailers uitgevoerd met kooi-apen beschikbaar. Wij verzorgen naast het Benelux transport ook expeditie-werkzaamheden naar internationale bestemmingen.

Onderdeel van logistieke diensten zijn ook alle aanvullende werkzaamheden zoals emballage registratie, statistieke informatie en KPI rapportages. Omdat G.SNEL praktisch alles via haar ICT systemen laat verlopen, is er erg veel informatie aanwezig over palletbewegingen, dropgroottes, afleveringsspecificaties en de afleveringsadressen.

Tot de uitgebreide logistieke diensten van G.SNEL behoren ook de gehele warehousing en alle activiteiten die daar omheen gewenst zijn. Wij nemen regelmatig de warehouse activiteiten geheel of gedeeltelijk over, inclusief het materiaal en de medewerkers van opdrachtgevers. Ook stellen we onze ruimte regelmatig beschikbaar voor overflow bij opdrachtgevers.

Het management en de medewerkers van G.SNEL ondersteunen opdrachtgevers ook in-house. Graag delen wij onze logistieke expertise met u om innovatieve stappen te maken in logistieke processen. Tegelijk zijn er regelmatig verschillende teams van medewerkers bij opdrachtgevers in-house werkzaam om piekdrukte op te vangen, ziekte waar te nemen of ondersteunende werkzaamheden te verrichten.

Highlights