Vorige
Volgende

Onze waarden

G.SNEL is een organisatie met medewerkers die zich bewust zijn van hun bijdrage aan het bedrijf en aan de plek die ons bedrijf heeft in de samenleving.

De missie van G.SNEL is zich te ontwikkelen als leidinggevende organisatie in retail-logistiek in de Benelux gebruik makende van zoveel mogelijk eigen medewerkers en materiaal om daarmee maximaal te voorzien in de behoefte en wensen van haar opdrachtgevers ten aanzien van kwaliteit, capaciteit, flexibiliteit en prijsstelling.

De meeste medewerkers van G.SNEL hebben een langdurig dienstverband binnen het bedrijf waarbij een van de medewerkers zelfs de zeventigjarige leeftijd al ruim overschreden heeft. Door een intern opleidingsprogramma ontwikkelen onze medewerkers zich. Hierdoor krijgen zij de kans hun functie uit te breiden of hun mogelijkheden in een nieuwe functie te benutten.

Voorop staat de opdrachtgever en de kwaliteit die gewenst wordt. G.SNEL is altijd bezig om die kwaliteit te verbeteren. Hierdoor konden wij ons in het verleden ook gemakkelijk laten certificeren en waren wij het eerste transportbedrijf met een ISO 9001 certificering in Nederland en nu met het ISO 22000 certificaat. Daarnaast heeft G.SNEL verschillende interne kwaliteitsprogramma’s waarmee de interne processen scherp gehouden worden en tegelijk het bewustzijn bij de medewerkers.

Normen