Vorige
Volgende

Over Ons

 

G.SNEL bestaat al ruim 125 jaar en is nog steeds een jonge, dynamische en vooral een innovatieve logistieke dienstverlener. Deze eigenschappen worden aan het bedrijf gegeven door een enthousiast team van medewerkers dat trots is op zijn bedrijf. Ons management bestaat uit logistieke experts die steeds nieuwe logistieke oplossingen bedenken waardoor tijd en kilometers bespaard worden. U als opdrachtgever heeft daar natuurlijk het voordeel van!

Onze medewerkers begrijpen uw wensen en verstaan hun vak. Onze platte organisatie zorgt ervoor dat u vlot geholpen wordt of dat er snel aan een oplossing gewerkt wordt. G.SNEL is ook een opleidingsbedrijf voor de Vakopleiding Transport en Logistiek. Ons doel is om jonge medewerkers enthousiast te maken voor het logistieke vak en hen een opleiding en een baan aan te kunnen bieden in de dienstverlening.

Wanneer een nieuwe klant bij ons binnenkomt, weet ons team steeds weer een 100% passend logistiek plan te bedenken, waardoor verhuizingen soepel en vlot verlopen. Interne ervarings-programma’s zorgen ervoor dat meerdere medewerkers weten hoe ze bepaalde assortimenten moeten behandelen. Door goede dienstverlening weten wijzowel kleine opdrachtgevers met consumenteneenheden als internationale organisaties met duizenden pallets aan ons te binden.

Als ‘familiebedrijf’ positioneert G.SNEL zich al decennia lang als goed lopend transportbedrijf tussen de grootste logistieke bedrijven in de Benelux. Niet zozeer qua aantal medewerkers maar des te meer qua klantportfolio en performance. Met dagelijkse 24-uurs leveringen in de Benelux is G.SNEL een van de grootsten in zijn soort.

Historie