Vorige
Volgende

Directie wisseling

Directiewisseling bij G.SNEL Logistics

Bij G.SNEL in Woerden heeft een wisseling in de directie plaatsgevonden. Ronald Visscher gaat Jan Hassing opvolgen als operationeel directeur bij G.SNEL.  

Jan Hassing is ruim 40 jaar bij G.SNEL in dienst geweest en bereikt binnenkort de 67 jarige leeftijd. “Er moet dan beslist plaats gemaakt worden voor een jongere generatie” geeft Jan Hassing zelf aan. De stormachtige groei van de onderneming en de volledige omslag van internationaal transport naar Benelux fijndistributie heeft mede onder de leiding van Jan Hassing plaatsgevonden. Met de omslag in cultuur en de veranderende organisatie is G.SNEL nu klaar voor een nieuwe fase. Daar hoort een nieuwe leider bij die gevonden is in Ronald Visscher. Jan Hassing blijft als mede-eigenaar van G.SNEL uiteraard nog wel betrokken bij het bedrijf.

Ronald Visscher (34 jaar) is afkomstig uit de Nabuurs Groep waar hij tot voor kort General Manager Transport was. Voorts heeft Ronald Visscher verschillende functies bekleed bij andere logistieke dienstverleners en is hij ook werkzaam geweest aan de verladerszijde zoals bij Ahold en Lidl. De retail-kennis die Visscher meeneemt geeft een perfecte fit met de ontwikkeling bij G.SNEL alsmede zijn ervaringen met automatisering en de aansturing van complexe logistieke organisaties. G.SNEL is blij in Ronald Visscher een waardige opvolger te hebben gevonden voor de leiding van het bedrijf.

G.SNEL is een van de grotere logistiek dienstverleners in de Benelux met een volledig eigen distributie-netwerk en dagelijks zo’n driehonderd ritten naar de winkels, retail distributie centra en B2B. Opdrachtgevers zijn onder andere Bijenkorf, Blokker, Intertoys, Intratuin, Groenrijk, MAKRO, Ranzijn, Technische Unie en verder vele honderden toeleveranciers. In de 24-uurs operatie worden elke nacht duizenden pallets via cross dock verdeeld naar efficiënte routes naar Nederland, België en Luxemburg. Ook komen de auto’s weer vol retour met goederen voor een levering de volgende dag. In Woerden heeft G.SNEL haar hoofdkantoor en warehouses met ruim 47.000 pallets waar dagelijks in zeer korte leadtimes orders gereed gemaakt worden voor verschillende opdrachtgevers.

Historie