Vorige
Volgende

Jan 40 jaar G.SNEL

Op 1 maart jongstleden was Jan Hassing 40 jaar werkzaam bij G.SNEL. Jan is bij G.SNEL begonnen toen het bedrijf nog in Hekendorp gevestigd was. Vervolgens verhuisde hij met G.SNEL naar Bodegraven om daarna nog eens te verhuizen naar Woerden.

Via de planning is Jan doorgegroeid naar hoofd planning en nu al vele jaren werkzaam als operationeel directeur. In de historie van G.SNEL heeft Jan de familie Snel nog allemaal meegemaakt. Samen met hen heeft hij de groei van G.SNEL mogelijk gemaakt en er de basis aan gegeven. Ook heeft Jan moeten meemaken dat de familie het bedrijf in 1990 verkocht aan de Engelsen. Deze zouden uiteindelijk het bedrijf 20 jaar in eigendom hebben waarna het bedrijf weer in Nederlandse handen is gekomen. Het levensmotto van Jan is dat je in transport weet hoe laat je 's ochtends van huis gaat maar nooit weet hoe laat je thuis komt. Logistiek brengt nu eenmaal onvoorspelbaarheid met zich mee en bovenal geldt dat het werk elke dag klaar moet zijn.

Jan heeft moeite met stoppen met het werk omdat hij het eigenlijk te leuk vindt. Om die reden blijft Jan nog gewoon werkzaam bij G.SNEL en plant hij zijn vrije dagen wanneer het echt uit komt. Het heugelijk feit van 40 jaar bij G.SNEL is geheel op Jan zijn wens in kleine kring gevierd waarbij natuurlijk stil gestaan werd bij de oude tijden. Het horloge dat Jan 15 jaar geleden ontving werd ingeruild door een prachtig nieuw horloge tezamen met cadeaus van collega's.

Historie