Vorige
Volgende

Powered by G.SNEL

Apr 2014 – G.SNEL zet vaste charters in en breid wagenpark weer aanzienlijk uit.

Door de groei in omzet in dit voorjaar heeft G.SNEL noodzakelijk charters moeten inzetten in haar distributiewerkzaamheden. Enkele tientallen charters rijden vast onder contract bij G.SNEL inmiddels. Veelal met G.SNEL trailers maar soms ook met huurtrailers. Om de herkenbaarheid op de weg en bij de aflevering groter te maken zijn er op de cabines en trailers sticker geplakt met de tekst „Powered by G.SNEL”. De charters worden voor een vaste periode ingehuurd en worden geselecteerd op de G.SNEL kwaliteitscriteria. Behalve trekkers werkt G.SNEL ook met charters die bakwagens rijden, soms zelfs in de G.SNEL kleuren.

Ook door het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers in de fijndistributie is de druk groter geworden. Behalve een aantal huur bakwagens zijn er ook 6 jong gebruikte bakwagens overgenomen uit de TNT-vloot. Uiteraard in een EUR5 uitvoering en helemaal oranje. Omdat G.SNEL in haar bedrijfskleuren ook oranje heeft worden de auto’s zo gelaten en enkel van een grote belettering G.SNEL Stadsdistributie voorzien. Op deze manier wordt de vloot van G.SNEL flexibel en kosten-efficiënt opgeschaald.

Ook zijn dit voorjaar weer een tiental nieuwe trailers aan de vloot toegevoegd. Hoge trailers in een extra brede koeltrailer uitvoering. Behalve de gladde wanden en geschiktheid voor levensmiddelen zijn deze trailers ook nog eens 800 kilogram lichter.

 

Historie