Vorige
Volgende

Toename voorprijzen

Toename voorprijzen van artikelen bij G.SNEL

Opdrachtgevers laten door G.SNEL steeds vaker producten voorprijzen of voorzien van barcode-etiketten. Met het uitpakken en voorzien van prijsetiketten worden handelingen in de winkels voorkomen. Voor de opdrachtgevers is dit een extra service naar hun klanten. G.SNEL voert deze Value Added Services uit in goede samenwerking met de Sluisgroep in Woerden. De Sluisgroep is een werkgemeenschap waar medewerkers met een handicap werkzaam zijn of waar anderen een plek vinden om te reïntegreren in het werkproces.

De afwisseling van de verschillende producten maakt het werk aantrekkelijk en leuk voor de medewerkers. Onder deskundige begeleiding wordt er op toegezien dat er geen fouten gemaakt worden.

Behalve het etiketteren met prijsetiketten worden producten ook uitgepakt of desgewenst omgepakt. Er zijn mogelijkheden om producten in folie te krimpen of in display's te verpakken. Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken wordt uitgevoerd waardoor transporthandelingen bespaard kunnen worden en u alles in één hand heeft.

Heeft u vragen over deze dienstverlening of andere vormen van verkoopgereed maken, etiketteren, uitpakken, ompakken, krimpen, bundelen, etc. neemt dan contact op met onze commerciële afdeling. Zij vertellen u graag meer.

Historie