Vorige
Volgende

Container Handling

Woerden ligt op een uitstekende locatie om containers te ontvangen en te verdelen. Containers die vandaag in Rotterdam of Antwerpen opgehaald worden, kunnen meteen verdeeld worden en gaan desgewenst ook direct de distributie in.

Bekend is dat containers weken onderweg zijn en praktisch altijd te laat binnenkomen. Als ze dan eenmaal binnen zijn, moet er ook snel gehandeld worden. G.SNEL maakt dat mogelijk door goederen direct volgens uw opgave te verdelen in de distributie. Containers worden door onze medewerkers gelost en goederen worden op pallets gezet. De zending wordt minutieus gecontroleerd op aantallen, op volledigheid en eventuele schade. Verdelen kan direct vanuit de container of later, nadat goederen eerst in ons warehouse op voorraad hebben gestaan. Handelingen worden uitgevoerd met behulp van scanning waardoor de kans op fouten praktisch nihil is.

G.SNEL vervoert zelf geen containers meer. Wel zijn er goede samenwerkingen met container-vervoerbedrijven. Door het wisselen van containers kan er flexibel gewerkt worden wat zeker bij complexe containers efficient is. G.SNEL beschikt over eigen terminaltrekkers die de containers kunnen verplaatsten wanneer ze leeg zijn. 


Een paar medewerkers van G.SNEL zijn zogenaamde gassings-deskundigen. Zij beoordelen of een container een risico vormt en kunnen noodzakelijke acties ondernemen zodat hun collega’s en uw klanten geen gevaar lopen.

Highlights