Vorige
Volgende

Overname Logistiek

Met een regelmaat neemt G.SNEL een gedeelte of de gehele logistieke uitvoering van een opdrachtgever over. Wanneer er overwogen wordt om bijvoorbeeld het vervoer of het hele magazijn te gaan uitbesteden komen we graag bij u aan tafel om mee te denken naar oplossingen die het meest passend zijn. Transport ligt vaak al snel voor de hand wanneer het fijndistributie betreft. Ook is het voor een eigen vervoerder moeilijk om lege kilometers op de terugweg in te vullen omdat deze immers alleen met eigen goederen geladen mogen worden. Ook zijn de strenger wordende eisen aan voertuigen (milieunormen zoals EUR5) steeds moeilijk in te vullen door een niet-specialist. Veel binnensteden zijn al afgesloten voor oudere motoren. 

Ook een verhuizing van een magazijn naar een logistiek dienstverlener als G.SNEL kan een ingrijpende stap zijn. Er wordt veel uit handen gegeven en opdrachtgevers hebben de gedachte dat ze de controle kwijt zijn. Bij G.SNEL gaat de automatisering zover dat het lijkt als of u boven op de voorraad zit. Overzichtelijke IT-systemen van ons op internet geven u real-time inzicht in alle stadia van de orders, voorraden en uitleveringen. 

Natuurlijk spelen er bij dit soort besluiten altijd menselijke zaken een rol. In de historie heeft G.SNEL medewerkers en materieel overgenomen van opdrachtgevers bij het overnemen van logistieke werkzaamheden. De betreffende medewerkers zijn, zonder uitzondering, allemaal nog steeds in dienst bij G.SNEL en worden op een goede manier geïntegreerd in onze organisatie.

Highlights